Een perfecte combinatie

voor een heerlijk kopje koffie.

Laat uw medewerker genieten. Lees verder

Zorgeloos genieten

met onze koffieautomaten.

Geheel ontzorgd door inzet van onze serviceconcepten. Lees verder

voor elke werkplek

de beste oplossing.

Bekijk een greep uit ons assortiment. Lees verder

een tussendoortje

voor iedere medewerker

Snoep, hartige snacks en verantwoorde tussendoortjes. Lees verder

houdt de werklust

en motivatie op peil.

Een goede pauze begint met een snack en/-of tussendoortje. Lees verder

onze partners

Om onze ambitie na te streven werken wij samen met onderstaande strategische partners en/ of vooraanstaande merken.


De koffie van Beukenhorst
Deze koffiebranderij bestaat al sinds 1784. Toen vestigde Albert Beukenhorst zich in Winterswijk als koffiebrander en - handelaar. Daarmee is Beukenhorst één van de oudste branderijen van het land. Sindsdien branden zij de beste Arabica koffiebonen door middel van het traditionele trommelsysteem. De koffiebonen krijgen daardoor de tijd een goede smaak te ontwikkelen met behoud van de zo belangrijke aroma’s.

Het resultaat: de altijd vertrouwde "Beukenhorst smaak" wordt overal (h)erkend!
 
De automaten van

   Wittenborg

Succesvolle Scandinavische ideeën sinds 1924!
De koffieautomaten van Wittenborg staan bekend om haar hoge betrouwbaarheid en kwaliteit met een uitgesproken Scandinavisch design. Jarenlange ervaringen in de ‘vending’ markt en duurzame relaties met klanten hebben geleid tot gedegen en creatieve oplossingen voor verscheidene ‘vending’ behoeften.
Het assortiment wordt gekenmerkt door een sterk familiegevoel en biedt een verscheidenheid aan technologieën, inzetbaar voor de diverse koffiesoorten. 

Necta
Necta staat bekend om haar grensverleggende innovatieve denken. Bij de koffiemachines van Necta wordt elegant gecombineerd met het eigentijdse Italiaanse design.
De automaten geven niet alleen een ‘Italiaans’ kop koffie af, maar ook warme chocolade en thee.  
 
Wurlitzer
Deutsche Gründlichkeit! Daar staat Wurlitzer om bekend.
Wurlitzer GmbH werd in 1960 in Westfaalse Hüllhorst opgericht. De van oorsprong bekende fabrikant van jukeboxen, sprong al snel in de groeiende markt van moderne kwalitatief hoogwaardige vendingautomaten zoals snoep-, snack- en frisdrankomaten. Robuuste en degelijke automaten waar je jarenlang plezier van hebt.

Coca Cola Nederland
Coca-Cola is actief in de markt van de niet-alcoholische dranken. Wereldwijd genieten consumenten zo’n 1,5 miljard keer per dag van één van deze dranken. Coca-Cola is een multinational met lokale wortels in elke gemeenschap waar ze actief zijn, zo ook in Nederland.  

Naast frisdrankautomaten, brengt Coca-Cola 16 merken in tientallen smaken op de Nederlandse markt van de niet-alcoholische dranken: frisdrank, water, vruchtensap, sportdrank, energiedrank en ijsthee.