Een perfecte combinatie

voor een heerlijk kopje koffie.

Laat uw medewerker genieten. Lees verder

Zorgeloos genieten

met onze koffieautomaten.

Geheel ontzorgd door inzet van onze serviceconcepten. Lees verder

voor elke werkplek

de beste oplossing.

Bekijk een greep uit ons assortiment. Lees verder

een tussendoortje

voor iedere medewerker

Snoep, hartige snacks en verantwoorde tussendoortjes. Lees verder

houdt de werklust

en motivatie op peil.

Een goede pauze begint met een snack en/-of tussendoortje. Lees verder

wat doen we

Uw medewerker voorzien van een drankje en/-of tussendoortje op de werkvloer om zo de werklust en motivatie van de medewerker op peil te houden. Tevens levert het een bijdrage aan de informele communicatie en medewerkers tevredenheid. U weet als geen ander wat een tevreden medewerker voor u betekent!

Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kunnen wij u ondersteunen met verschillende oplossingen op het gebied van automatencatering, zodat u zich nog beter kunt richten op uw eigen ‘core business’.

De oplossingen zijn uiteenlopend en kunnen variëren in het aanbieden van enerzijds een totaaloplossing waarbij wij, één of meerdere automaten zoals koffie-, frisdrank- en/ of foodautomaten bij u plaatsen en exploiteren tegen een vooraf vastgesteld maandelijks bedrag of zelfs gratis.
Anderzijds kunnen wij één of meerdere automaten leveren tegen een sterk gereduceerde prijs, waarbij het beheer van de automaten voor uw eigen rekening komt. Cancomatic levert de benodigde ingrediënten.

In hoofdlijnen bieden wij u het full service-, comfort service- of het standard serviceconcept aan. Vanzelfsprekend zijn tussenvormen mogelijk.

De keus is aan u!

Wilt u een advies op maat van ons ontvangen? Klik dan hier.