Een perfecte combinatie

voor een heerlijk kopje koffie.

Laat uw medewerker genieten. Lees verder

Zorgeloos genieten

met onze koffieautomaten.

Geheel ontzorgd door inzet van onze serviceconcepten. Lees verder

voor elke werkplek

de beste oplossing.

Bekijk een greep uit ons assortiment. Lees verder

een tussendoortje

voor iedere medewerker

Snoep, hartige snacks en verantwoorde tussendoortjes. Lees verder

houdt de werklust

en motivatie op peil.

Een goede pauze begint met een snack en/-of tussendoortje. Lees verder

Koffiedrinkers gelukkiger en specialer

maandag 01 oktober 2018

Koffiedrinkers gelukkiger en specialer 

Koffiedrinkers die melk in de koffie gebruiken voelen zich tijdens het koffiedrinken gelukkiger en specialer. Dat is de conclusie van onderzoek uitgevoerd door TNS NIPO in opdracht van Friesche Vlag.

Van alle Nederlanders drinkt 86% wel eens een kop koffie en maar liefst 90% van alle ondervraagde mensen drinkt dagelijks koffie. Gemiddeld nuttigt een koffiedrinker 4 koppen koffie per dag.

Koffie drinken heeft al jaren een sterk sociale functie. Volgens de ondervraagden staat koffie drinken ook voor gezelligheid, genieten en ontspannen. Uit cijfers van het Sociaal en Cultureel Planbureau blijkt er een trend zichtbaar te zijn dat vanaf halverwege de jaren negentig Nederlanders steeds minder bij elkaar op de koffie komen. Het gebruik van Social media zoals Facebook, Twitter en Hyves neemt echter wel steeds meer een vlucht.

Van alle ondervraagde koffiedrinkers drinkt 25% een latte macchiato of cappuccino met vrienden. Deze koffiedrinkers zijn volgens het onderzoek het actiefst op Social media, onderhouden het meest contact met vrienden en bekenden en spreken ook het vaakst met hen af. Zwarte koffie daarentegen wordt juist vaker alleen gedronken (32% van de gevallen) of samen met collega's (27% van de gevallen).

Drink je dus regelmatig een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Dan heb je volgens onderzoek dus een drukker sociaal leven dan zwarte koffiedrinkers. En... geniet je meer van de koffiemomenten. Geldt dit ook voor jou?
(bron:nu.nl)