Een perfecte combinatie

voor een heerlijk kopje koffie.

Laat uw medewerker genieten. Lees verder

Zorgeloos genieten

met onze koffieautomaten.

Geheel ontzorgd door inzet van onze serviceconcepten. Lees verder

voor elke werkplek

de beste oplossing.

Bekijk een greep uit ons assortiment. Lees verder

een tussendoortje

voor iedere medewerker

Snoep, hartige snacks en verantwoorde tussendoortjes. Lees verder

houdt de werklust

en motivatie op peil.

Een goede pauze begint met een snack en/-of tussendoortje. Lees verder

duurzaamheid

Cancomatic is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu en zet zich actief in om de invloed van haar activiteiten op het milieu te beperken. Op deze manier trachten wij ook een steentje bij te dragen aan een kleurrijke leefomgeving.

Verder houden wij, bij het selecteren van onze strategische partners, rekening met de mate waarmee zij bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

MVO & koffie
Beukenhorst koopt “bewust” koffie in bij handelaren die het keurmerk Fairtrade/Max Havelaar of het UTZ “good inside” voeren.
Het Fair Trade keurmerk van Max Havelaar of het UTZ keurmerk garanderen dat de koffie duurzaam wordt verbouwd en dat de kleine koffieboeren een eerlijke prijs voor hun koffie krijgen. Deze keurmerken zijn opgezet door Solidaridad, leveranciers uit de koffiebranche, Ahold en koffieproducenten in Guatemala.

Duurzaamheid vindt u ook terug in het productieproces van deze koffieproducten. Zo zorgt de naverbrander van Beukenhorst voor een minimum aan uitstoot van afvalstoffen en wordt de vrijgekomen warmte hergebruikt.
 
MVO & vendingautomaten
De fabrikant, N&W Global Vending, van onze merken Wittenborg en Necta is al meer dan 15 jaar vooruitstrevend betrokken bij duurzaam ondernemen voor wat betreft het milieubewustzijn.
In 1997 ontvingen zij hiervoor het ISO 14001-certificaat, een toekenning voor organisaties die de aandacht voor milieu-aspecten een vaste plaats geven in hun bedrijfsvoering.
N & W produceert en verkoopt automaten en koffiemachines, met behoud van een constructieve filosofie: betrouwbaarheid en robuustheid met een verminderde milieu-impact tijdens de productie, gebruik en verwijdering.

De fabrikant, Coca-Cola Nederland, heeft op wereldwijd en lokaal niveau zowel korte als lange termijndoelstellingen gesteld op het gebied van energie- en klimaatbescherming, duurzame verpakkingen & recycling en waterbeleid.