Een perfecte combinatie

voor een heerlijk kopje koffie.

Laat uw medewerker genieten. Lees verder

Zorgeloos genieten

met onze koffieautomaten.

Geheel ontzorgd door inzet van onze serviceconcepten. Lees verder

voor elke werkplek

de beste oplossing.

Bekijk een greep uit ons assortiment. Lees verder

een tussendoortje

voor iedere medewerker

Snoep, hartige snacks en verantwoorde tussendoortjes. Lees verder

houdt de werklust

en motivatie op peil.

Een goede pauze begint met een snack en/-of tussendoortje. Lees verder

disclaimer

Cancomatic besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Cancomatic aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie die op deze website zouden kunnen voorkomen of voor de gevolgen van het gebruik van de website van Cancomatic.

Aan alle informatie en prijzen die worden vermeld op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Cancomatic aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Cancomatic via deze website.
Voor de gevolgen van het onverhoopt niet beschikbaar zijn van deze website is Cancomatic niet aansprakelijk.

Cancomatic aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Cancomatic garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
Wanneer u problemen ondervindt op deze site, dan vragen wij u ons daarvan op de hoogte te stellen door een email te sturen naar info@cancomatic.nl, wij proberen het probleem dan voor u zo spoedig mogelijk op te lossen.